Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند روز پس از آنکه رسانه‌ها گزارشی را درباره آزمایش یک موشک مافوق صوت با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای توسط پکن منتشر کردند، رئیس جمهوری آمریکا نسبت به موشک‌های مافوق صوت چین ابراز نگرانی کرد.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در جریان سفر به پنسیلوانیا به خبرنگارانی که با وی سوار بر هواپیمای ریاست جمهوری بودند، گفت که نسبت به موشک‌های مافوق صوت چین نگران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسلیحات مافوق صوت بالاتر از جو حرکت می‌کنند و سرعت‌شان بیش از پنج برابر سرعت صوت است.

روزنامه فایننشیال تایمز اخیراً گزارش داد که چین در ماه اوت سلاحی را آزمایش کرده که در فضا پرواز کرده و پیش از آنکه با هدفی که آن را گم کرده بود، برخورد کند، یک دور به دور کره زمین چرخیده است. این در حالی است که وزارت امور خارجه چین این گزارش را رد کرد.

این آزمایش در حالی صورت گرفت که آمریکا و رقبای جهانی‌اش به روند خود برای ساخت تسلیحات مافوق صوت سرعت بخشیدند. این تسلیحات نسل بعدی تسلیحاتی هستند که فرصت واکنش و کارایی مکانیزم‌های دفاعی سنتی را از دشمنان می‌گیرند.

انگس کینگ، سناتور آمریکایی از ایالت مین روز دوشنبه گفته بود، تسلیحات مافوق صوت تغییر دهندگان استراتژیک بازی با پتانسیل خطرناک هستند که می‌توانند به طور اساسی توانایی استراتژیکی که ما آن را می‌شناسیم متزلزل کنند. آمریکا نمی‌تواند از این تحول جا بماند یا چشم خود را بر پیشرفت رقبایش ببندد.

جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: کاخ سفید نگرانی‌های خود را درباره فناوری موشکی مافوق صوت چین از طریق کانال‌های دیپلماتیک مطرح کرده است.

آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی پنتاگون در ماه سپتامبر با موفقیت یک موشک مافوق صوت را که می‌تواند پنج برابر سریعتر از سرعت صوت حرکت کند، آزمایش کرد. این نخستین آزمایش موفقیت آمیز سلاح‌هایی در کلاس تسلیحات مافوق صوت از سال ۲۰۱۳ میلادی محسوب می‌شود.

کمپانی‌هایی همچون لاکهید مارتین و ریتیون در تلاشند تا توانایی تسلیحات مافوق صوت آمریکا را توسعه دهند.

سناتور کینگ گفت، تسلیحات مافوق صوت به طور بالقوه "تسلیحات کابوس" هستند. پیامدهای چنین تسلیحاتی تحت اختیار چین یا روسیه می‌تواند فاجعه آمیز باشد.

/ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تسلیحات مافوق صوت مافوق صوت چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۶۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین «داروی رشد مجدد دندان» در جهان وارد فاز آزمایش بالینی می‌شود

پژوهشگران ژاپنی اعلام کردند که انجام آزمایش‌های بالینی اولین «داروی رشد مجدد دندان» در دنیا از ماه سپتامبر امسال در بیمارستان دانشگاه کیوتو این کشور آغاز می‌شود.
 
به گزارش یورونیوز؛ این دارو پس از دریافت تایید ایمنی، به بیمارانی که به طور مادرزادی فاقد مجموعه کامل دندان هستند داده خواهد شد تا اثربخشی آن بررسی شود. محققان امیدوارند فروش این دارو را در سال ۲۰۳۰ آغاز کنند.
 
هرچند تقریبا همه انسان‌ها به طور معمول ۳۲ دندان دارند، اعتقاد بر این است که حدود ۱ درصد از جمعیت جهان از یک بیماری مادرزادی به نام «آژنزی دندانی» رنج می‌برند که باعث عدم رشد یک یا چند دندان می‌شود.
 
این بیماری نه تنها غذا خوردن بلکه روند تکلم و بلع بیمار را نیز دچار مشکل می‌کند. در این میان فقدان شش دندان یا بیشتر، وضعیتی که به نام «الیگودونشیا» شناخته می شود، ارثی است و گفته می‌شود که حدود ۰.۱ درصد از جمعیت را تحت تاثیر قرار داه است.
 
به گفته بیمارستان کیتانو در بخش کیتا اوزاکای ژاپن، مرحله اول آزمایشات بالینی از سپتامبر امسال تا اوت ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت.
 
این دارو در ابتدا برای تایید اثربخشی به صورت وریدی به ۳۰ داوطلب سالم بین ۳۰ تا ۶۴ سال تزریق می‌شود. این افراد باید حداقل یک دندان پشتی نداشته باشند تا در صورت اثرگذاری دارو و شروع رشد دندان مشکلی برایشان پیش نیاید. هرچند در مطالعات حیوانی تا به امروز این دارو بی‌خطر بوده و هیچ عارضه جانبی عمده‌ای دیده نشده است.
 
در مرحله بعد، این دارو در بیمارستان کیتانو برای بیماران مبتلا به کمبود مادرزادی دندان تجویز می‌شود. محققان قصد دارند در این مرحله شرکت‌کنندگان را به افراد بین ۲ تا ۷ سال که حداقل ۴ دندان خود را از بدو تولد از دست داده‌اند، محدود کنند.
 
کاتسو تاکاهاشی، رئیس بخش دندانپزشکی و جراحی دهان در بیمارستان کیتانو و محقق اصلی این مطالعه، اظهار داشت: «ما می‌خواهیم کاری انجام دهیم تا به کسانی که از کمبود یا نداشتن دندان رنج می‌برند کمک کنیم، در حالی که تا به امروز هیچ دارویی برای درمان دائمی این نقص وجود نداشته است. ما احساس می‌کنیم که انتظارات مردم برای دارویی جهت رشد دندان بالاست.»
 
داروی رشد مجدد دندان، پروتئینی به نام «USAG-1» را غیرفعال می‌کند، پروتئینی که در اصل مانع از رشد دندان‌ها می‌شود.
 
در واقع هنگامی که همه چیز طبیعی باشد، روند رشد پس از جایگزینی دندان دائمی به جای دندان شیری متوقف می‌شود. بر این اساس دانشمندان با تمرکز بر روی این پروتئین، یک پادتن تولید کرده‌اند که می‌تواند به طور موقت از عملکرد این پروتئین جلوگیری کرده و به دندان‌های جدید اجازه رشد دوباره بدهد.
 
پیشتر تزریق این دارو به موش‌هایی که تعداد دندان‌هایشان به طور مادرزادی کم بود، باعث شده بود تا آن‌ها دوباره دندان دربیاورند.
 
تیم تحقیق می‌گوید داروی جدید در آینده می‌تواند نه تنها در افراد دارای بیماری‌های مادرزادی، بلکه برای کسانی که به هر دلیلی دندان‌های خود را از دست داده‌اند استفاده شود و کاری کند که آن‌ها بار دیگر دندان دربیاورند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تل‌آویو: توقف ارسال تسلیحات آمریکا به اهداف ما آسیب می‌رساند
  • پنتاگون هم توقف ارسال تسلیحات به تل‌آویو را تایید کرد
  • جو بایدن اسرائیل را تهدید کرد: توقف ارسال سلاح در صورت حمله به رفح
  • جو بایدن: در صورت حمله اسراییل به رفح، از ارسال سلاح به اسرائیل خودداری می کنیم
  • بازنگری واشنگتن در ارسال تسلیحات به تل آویو درصورت حمله به رفح
  • بایدن: اگر اسرائیل وارد رفح شود، تسلیحات به آن ارائه نمی‌کنیم
  • اولین «داروی رشد مجدد دندان» در جهان وارد فاز آزمایش بالینی می‌شود
  • واکنش ارتش اشغالگر به تعلیق محموله تسلیحات آمریکا
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • آمریکا با کدام تسلیحات لیزری به جنگ پهپادها می‌رود؟